så hvilken slags sko er et nøglespørgsmål
نوشته شده توسط : nongxiunen
Badeferie kjole op komfortabel og sorgløs stil, især forår udflugt vil uundgåeligt have flere muligheder for at gå, så hvilken slags sko er et nøglespørgsmål, eneste fleksibilitet befordrende for walking, kun nogle modeller har trendy Joker, kiler sko, tyk med fred er foretrukne, korte støvler og sko mere egnet til forår bærer. I sneen i nord, syd til at varme op, ser som står over for forskellige vejr, alle frem til en fjeder. Selv om den udtrykkelige industri er gået hjem efter et hårdt år for festivalen, men under en smuk par sko for hans udnævnelse af en overraskelse fra foråret, denne lang ventetid, aldrig hårdt på mig. Uden for støvler røret spækket med mesh fri bånd og slips ben til at skalere, gør det specielt velegnet til at bære. Geometrisk-formet metal som det bringer et strejf af kølig luft og øge den samlede skønhed af tekstur. Første lag læder bøjelig og delikat, distribution af elegante mode forstand, med runde hoved form og indre fuzz design føles varm og komfortabel. Tag den tykke snow støvler, sætte på smukke forår nederdel, på dette punkt er der intet mere overbevisende end en blomst indgraveret nær anklen? Asymmetrisk ankelrem design til at tegne øjne til tæerne, elegant og lidt sexede charme kan bedst afspejler den unikke smag af urban piger og kvinder.


Beslaglæggelse forår mode, kan foråret du vælge sko kiggede mere stabil, præcise, hård. Lidt sød candy farve er det bedste valg, uanset den solrige citrongul, stadig frisk mynte grøn og blå, kan pege bue endnu mere elegant og smuk. Udseende er kort, men har øget Smart trukket lavere organ visuelle proportioner. Premium gummi bære ved udgangen af den interesse, og meget blød og lad gå bliver ellers fortrolig. Fanmao plus flere it tilføjer sødme og klassiske Butterfly nike free 3.0 v4 dam atmosfære, meget sjældne vilde weekend vejr, til nogle lille hjørne af byen tours er ikke ansvarlig for de gode tider. En elegant par kiler, selv om det tager længere tid at gå uden at bekymre sig om at udvide ben kurve, vil det naturligvis være mere fotogene. Matchet med elegante ankel band som bi kvinde, bigboned, forår! I foråret, vi bære mere bukser footless strømpebukser og støvler, det er særligt velegnet til snow støvler at gå med det. Indre tykt hår, fødder en god varm, rør og eversion af fuzz på begge sider fremhæver det udsøgte udseendet af modeller. Nubuck læder er yderst smudsafvisende, sålerne er hånd-lanceret, større slid. Fascinerende atmosfære i Europa og Amerika, fisk design perverse personlighed, plus de klassiske lommen dekorationer, tatovering på undersiden af Totem-lignende mønstre, tilføjer til et mysterium. Fit fødder Edition opgradering "stigninger" er meget sikker og personlig design uventet god tur, uanset din livsstil vind eller en smuk vestlige vind, vil det blive den nye darling af skabet. Retro velstående, næret en Oxford store termiske udskæring sko, begge af Brit Air School of grace og delikatesse af vinden, tilføje en lille smule matchende farve for at gøre det mere iøjnefaldende. Solid tyk MM endnu ikke anvendes til hæle kan nemt navigere og ankel-højde kjole bukser kan passe.


Blødt læder med ben omhyggeligt indpakket som en baby, får pleje for afslapning, et par af jade selv lange afstande stadig føle sig som Diet Pepsi. Mens skoene af forår break rejseplaner er naturligvis at vælge sådan et par flade sko for rejseledsager af foden lidt. Jin Huli cortex er troværdige,nike free 4.0 v2 dam og at deres modeller var særlig fashionable og elegante. Første lag læder overdel med rene og elegante, og indlægssåler bruges svinehud, Sålmateriale sammenlignes med gummidæk, skid resistente slid, stick-fit design gang længere distancer vil ikke føle sig træt. Bære støvler, hvis du er barfodet eller matchende bukser og kjoler er specielt smuk, cool, rødlig brun blød og fuld af feminine, som dine fødder tilføje farver. Tyk og kan gøre gå føles behagelig og naturlig gummi sole, vamp er det første lag af læder, uld, top-grade materiale indeni, din mund glans. Hvis du ønsker at gå eller snoede mountain road trail, valgt flade er støvler mere passende, og let at styre hastigheden og vejforholdene, og kan også spille rollen som fod. Solid black snavs og Joker, yderst nyttig for matchende farve lynlås detaljer tilføje højdepunkter. Med mængden af foden bukser populære dette Brit air tyk med runde hoved med sko i søgelyset. Store bue viser sød patent læder skinnende kan være iøjnefaldende overalt. Matchende fod curling bukser, udsætter de hvide ankel tilføjer sexet glamour, og uden at miste individualitet og raffinement.




:: بازدید از این مطلب : 773
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: